RECENSIES VAN

Klaproos

Boekentip in OPZIJ

Met een klein interview over ‘Klaproos’ in het grootse ‘ladyboss’ tijdschrift OPZIJ met een van de meest bewonderenswaardige vrouwen op de cover, Oprah Winfrey! Onlangs gaf ze een speech waarin ze benadrukte dat iedereen hetzelfde verlangen heeft ‘gezien worden’. Misschien was de intentie van ‘Klaproos’ dat ook wel voor Laci, de stiefvader, om ondanks zijn verslaving ‘echt’ gezien te worden.

C. ontdekt

Vanaf vandaag ligt het nieuwe magazine van CJP op de deurmat. Ik heb al van een bekende gehoord dat ze erdoorheen bladerde op het toilet en toen mijn hoofd tegenkwam. Dat moet schrikken zijn geweest. Desalniettemin, houd ik je graag gezelschap. Op het toilet, of ergens anders.

Schrijven

In het nieuwe nummer van Schrijven Magazine vertelt Joubert Pignon iets over het schrijven van korte verhalen, laat ik weten hoe het is om te debuteren en neemt Tommy  Wieringa o.a. de cover voor zijn rekening, maar dat was u vast al opgevallen. Hopelijk gaan mijn interviews in de toekomst iets beter, dan geef ik hopelijk een betere tip dan schrijven te vergelijken met het opvolgen van een recept. Maar voor wie mijn kookkunsten kent. In mijn keuken is het behoorlijk vaak een slagveld.

in de HDC dagbladen

Deze recensie verscheen in de volgende kranten:

Interview in Het Parool

Klaproos in inkt! als opvallend debuut

Deze recensie verscheen in de volgende kranten: